Rumblestrip är stolta över att kunna presentera vår nya VD Milad Pouyanmehr som ska leda utvecklingen och lanseringen av vår första produkt. Milad har lång erfarenhet av uppkopplade produkter och startups och har tidigare utvecklat innovativa lösningar inom inbyggda system inom exempelvis bilindustrin.

Rumblestrip utvecklar en helt ny generation av takluftriktare för den tunga lastbilsindustrin. Vår patenterade teknik sparar upp till 3 % i bränslekostnader för åkeriet. Lösningen använder Big Data-analys för att förstå hur luftflödet passerar runt lastbilen och använder denna information för att styra takluftriktaren utan behov av manuell justering för varje ny trailer som kopplas till lastbilen. Detta sparar tid och pengar för föraren och åkeriet och det kommer att skona miljön från miljontals ton CO2-utsläpp varje år.

Kontakta oss för mer information:
Ordförande Rumblestrip: Gustav Kristiansson, Tel: + 46 (0) 708 76 67 68
VD Rumblestrip: Milad Pouyanmehr, Tel: + 46 (0) 767 60 74 03